Programe

 

PERCEPȚIA TINERILOR PRIVIND IMPLICAREA UNIUNII EUROPENE IN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

Prezentul chestionar isi propune evaluarea percepției tinerilor care urmează studii superioare in centrul universitar ieșean asupra implicarii Uniunii Europene pe parcursul crizei provocată de pandemia COVID-19.

Studiul este realizat de catre studenti la programele de master Studii Europene si Dezvoltare Regională organizate de catre Centrul de Studii Europene din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Acest studiu porneste de la premisa că opiniile studenților trebuiesc cunoscute mai bine pentru a conta mai mult in gandirea politicilor și acțiunilor publice. S-a avut in vedere de asemena ca in actuala perioadă studentii au fost afectati personal și profesional intr-un mod diferit față de alte categorii sociale, fara ca acest lucru sa fie cunoscut si constientizat.

Sursa imagine https://www.consilium.europa.eu/media/43472/eu_response_covid-19_thumb.jpgVa invitam sa participati la acest chestionar pentru a facilita astfel comunicarea publică a perspectivei tinerilor in contextul actual. Studiul isi propune sa evalueze:

  • nivelul de informare al tinerilor asupra gestionării crizei provocată de COVID19 la nivel național și european;
  • percepția tinerilor privind eficiența și eficacitatea acțiunilor intreprinse și implicațiile pentru viitor.  

Participarea este voluntara, iar chestionarul este anonim. Rezultatele vor fi disponibile pe site-ul cse.uaic.ro, in limba romana si in limba engleza.  

Chestionarul poate fi accesat mai jos sau la acest link. Timpul estimat de completare este de 15-20 minute.  

Va mulțumim pentru participare!

 

 

 

CURSURI FORMARE PROFESIONALA

 

 

 

 


CENTRUL DE STUDII EUROPENE

FACULTATEA DE DREPT

UNIVERSITATEA ALEXANDRU IOAN CUZA DIN IASI
Bulevardul Carol I, nr. 19
,  Iasi - 700507, Romania
Phone +40.232.201.318; Fax +40.232.2018.18; e-mail:
studeur@uaic.ro