ŞCOALA DE VARA Jean Monnet  

Programe

 

 

PERFORMANȚA IN FUNȚIA PUBLICĂ EUROPEANĂ

ACEST CURS NU SE MAI ORGANIZEAZA

Şcoala de vara Performanta in functia publica europeana se adreseaza persoanelor care vor sa lucreze in institutiile europene. Cursurile vor furniza informatii cu privire la accesul la functia publica europeana pentru resortisantii statelor membre ale Uniunii Europene in contextul integrarii recente a Romaniei. Cursurile vor pregati persoanele interesate pentru un acces facil si o integrare rapida in cadrul institutiilor europene.

Toate persoanele interesate (proaspeti licentiati sau cu experienta) pot solicita sa frecventeze orele de curs.

Cursurile scolii de vara (80 ore / 40 ore de curs si 40 ore de studiu individual) dureaza doua saptamani in luna iulie, dupa finalizarea examenelor de licenta si masterat. Cele mai importante subiecte studiate vizeaza regimul juridic al functiei publice europene, drepturile si obligatiile functionarilor publici europeni, relatia functionar-functie publica si managementul carierei functionarului public european.

Orele de instruire se vor finaliza cu un atelier la care vor participa toti cursantii. Concluziile dezbaterilor si materialele de studiu vor fi publicate in cel de-al treilea an de derulare a scolii de vara.

 


Proiectul Jean Monnet se va implementa in perioada 2011-2013.

Şcoala de vara beneficiaza de finantare prin programul Jean Monnet, Functia si functionarul public european, finantat in baza Deciziei Agentia Europeana pentru Educatie, Audio-vizual si Cultura (EACEA) nr. 2010-2603/001-001.

ŞCOALA DE VARA Jean Monnet PERFORMANȚA IN FUNȚIA PUBLICĂ EUROPEANĂ

 

 

 

 


CENTRUL DE STUDII EUROPENE

FACULTATEA DE DREPT

UNIVERSITATEA ALEXANDRU IOAN CUZA DIN IASI
Bulevardul Carol I, nr. 19
,  Iasi - 700507, Romania
Phone +40.232.201.318; Fax +40.232.2018.18; e-mail:
studeur@uaic.ro